
به گزارش جام جم آنلاین، سردار سید تیمور حسینی، جانشین پلیس راهور انتظامی کشور که هم اکنون در مرز مهران حضور دارد در گفتوگو با فارس در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی منتهی به مرزهای ششگانه مشترک با کشور عراق اظهار داشت: در حال حاضر تردد سنگین خودروها در مسیرهای منتهی به تمام مرزها را شاهد هستیم.
وی در خصوص وضعیت مرز مهران گفت: مهران وضعیتی بسیار شلوغ تر از سایر مرزها داشته و ترافیک بسیار سنگینی در این محور حاکم است تا آنجا که در حال حاضر از ایلام به سمت مهران مسدود شده و حداقل تا صبح این مسیر باز نمی شود.
حسینی علت انسداد موقت جاده ایلام به مهران را به خاطر سنگینی بار ترافیک اعلام کرد و گفت: البته مرز بسته نیست و کار تردد و عبور زوار در حال انجام است.
جانشین پلیس راهور انتظامی کشور وضعیت ترافیک در مرزهای شلمچه، چذابه و سایر مرزها را نیز متراکم و سنگین ارزیابی کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی