به گزارش جام جم آنلاین، سردار سید تیمور حسینی، جانشین پلیس راهور انتظامی کشور که هم اکنون در مرز مهران حضور دارد در گفتوگو با فارس در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی منتهی به مرزهای ششگانه مشترک با کشور عراق اظهار داشت: در حال حاضر تردد سنگین خودروها در مسیرهای منتهی به تمام مرزها را شاهد هستیم.
وی در خصوص وضعیت مرز مهران گفت: مهران وضعیتی بسیار شلوغ تر از سایر مرزها داشته و ترافیک بسیار سنگینی در این محور حاکم است تا آنجا که در حال حاضر از ایلام به سمت مهران مسدود شده و حداقل تا صبح این مسیر باز نمی شود.
حسینی علت انسداد موقت جاده ایلام به مهران را به خاطر سنگینی بار ترافیک اعلام کرد و گفت: البته مرز بسته نیست و کار تردد و عبور زوار در حال انجام است.
جانشین پلیس راهور انتظامی کشور وضعیت ترافیک در مرزهای شلمچه، چذابه و سایر مرزها را نیز متراکم و سنگین ارزیابی کرد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد